ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Αυτό είναι το πιο ακριβό διαμέρισμα στην Αθήνα – Γη και… ύδωρ από Ελβετό για να το αγοράσει

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην ίδια πολυκατοικία έμενε κατά το παρελθόν και ο αείμνηστος ηθοποιός Δημήτρης Χορν
Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά διαμερίσματα στην Ελλάδα. Για το συγκεκριμένο ακίνητο ένας Ελβετός πλήρωσε 18 εκατομμυρίων ευρώ για να το αγοράσει.
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας (ρετιρέ) στην περιοχή των Ανακτόρων, μια περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου.

Εκτός του ότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας, το περιβόητο διαμέρισμα διαθέτει μία από τις καλύτερες θέες, καθώς «βλέπει» τόσο τη θάλασσα όσο και τον εμβληματικό βράχο και τον ναό της Ακρόπολης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Live News».
Κοντά στο διαμέρισμα βρίσκεται το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, η Βουλή και ο Λυκαβηττός. Το ακίνητο διαθέτει επίσης δικό του ασανσέρ.
Το διαμέρισμα πουλήθηκε για 18 εκ. ευρώ σε έναν Ελβετό επιχειρηματία, ενώ στην ίδια πολυκατοικία έμενε και ο ηθοποιός Δημήτρης Χορν.

Ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται να έβαλε τις υπογραφές πριν 15 ημέρες όταν και ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ακινήτου, το οποίο εκτείνεται σε 320 τ.μ.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε φθίνουσα πορεία είναι η σεισμική ακολουθία, λέει καθηγητής Γεωλογίας

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News