Αυτοκτονία Γιώργου Παπανάουμ: Δείτε πως του "έφαγε" 400.000 ευρώ η γυναίκα μυστήριο

Αυτοκτονία Γιώργου Παπανάουμ: Δείτε πως του “έφαγε” 400.000 ευρώ η γυναίκα μυστήριο

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιώργου Παπαναούμ, μία ημέρα μετά την αυτοκτονία του στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι τον ήξεραν, έκαναν λόγο για έναν πάντα χαμογελαστό και χαρούμενο άνθρωπο, γι’ αυτό και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

“Γυμνάζουμε χαμόγελα” έλεγε πάντα στους φίλους και πελάτες του γυμναστηρίου του ο 50χρονος άνδρας, που φρόντιζε πάντα η ψυχή να είναι εξίσου υγιής με το σώμα.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, ότι αυτός ο γεμάτος χαμόγελο άνθρωπος, ένας άνθρωπος που από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ο ίδιος ανέβαζε σχεδόν καθημερινά στο διαδίκτυο, φαινόταν να λατρεύει τη ζωή, πως θα επέλεγε ο ίδιος να βάλει τέλος σε αυτήν.

Ωστόσο, ο γυμναστής είχε μιλήσει σε κοντινά του άτομα για όσα τον προβλημάτιζαν. Φίλος του 50χρονου άντρα αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του Mega όσα του είχε εμπιστευτεί.

“Πούλησε το αυτοκίνητό του και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το πώς μπορούμε να τα επενδύσουμε μέσω binance -είναι μία εφαρμογή, τραπεζική εφαρμογή με κρυπτονομίσματα- και μέσα σε πέντε μήνες τα 90.000 ευρώ έφτασαν στα 400.000 ευρώ”, είπε αρχικά.

“Τον τελευταίο χρόνο τραβιόντουσαν μαζί με με μία κοπέλα. “Εγώ την ερωτεύτηκα παράφορα”, έτσι μου είπε τουλάχιστον ο φίλος μου. Έλεγε ότι είναι κυρίως οικονομικό το πρόβλημα, και πού θα στηριχτούμε. Αυτά μου τα διηγείται όλα ο φίλος μου, “εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί της έδωσα τους κωδικούς”, αυτή τράβηξε το ποσό των 50.000 ευρώ μέσα, σιγά σιγά, μέχρι που κατάφερε και πήρε όλο το ποσό από μέσα, 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τελείως. Πάρα πολύ ερωτευμένος και στο τελευταίο του σημείωμα δεν τον νοιάζουν τα λεφτά, αλλά ότι με το που τελείωσαν τα λεφτά τελείωσε και αυτή”, είπε ο φίλος του Γιώργου Παπαναούμ.

Δείτε ακόμα:  Τι λέει η Ιωάννα Μαλέσκου για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό-video

Στη γειτονιά του 50χρονου το κλίμα είναι βαρύ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, γείτονας του γυμναστή, ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν προτού αυτοκτονήσει.

“Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ένας άνθρωπος γυμνασμένος και νέος, που θα έπρεπε να προχωράει ζωτικά και αγέρωχα, προχωρούσε σαν γέρος, σιγά σιγά και σκεπτικός”, δήλωσε στο “Live News” και τόνισε πως η πρώτη του σκέψη ήταν πως κάποιο σοβαρό πρόβλημα τον βασάνιζε.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News