Αυτός είναι ο 27χρονος που διώκεται για τον βιασμό ανήλικης στην Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου (ΕΔΩ), σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία οι πράξεις τελέστηκαν σε αγροτική περιοχή στις 7 Ιουνίου στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να αποδέχθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της ανήλικης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε ακόμα:  Σοκ με 130 νέους θανάτους στη χώρα – 5.736 κρούσματα και 700 διασωληνωμένοι

Newsroom | Pireas News