Άγιος Νικόλαος Πειραιά: Ιερά Παράκληση και Αρτοκλασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Πειραιώς, προγραμμάτισε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 το πρωί στις 9:30 Ιερά Παράκληση και Αρτοκλασία πάντων των Διαγωνιζομένων Νέων μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021,υπέρ επιτυχίας και προόδου.

Θα δοθεί ενθύμιο και κέρασμα στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας.

Υ.Γ. Περιμένουμε τα ονόματα πάντων των διαγωνιζομένων στις εξετάσεις καθώς θα τα μνημονεύουμε σε κάθε ακολουθία και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό μας.

Άγιος Νικολάος Πειραιά: Ιερά Παράκληση και Αρτοκλασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Η Ιερά Μητρόπολη μας καθώς και ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης και Πνευματικός μας Πατέρας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ, στην αγωνία του για τους Νέους της Πόλεως μας θα τελέσει στο Παρεκκλήσιο Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που βρίσκεται κάτωθι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 8:00 π.μ.- 10:00π.μ. Θεία Λειτουργία καθώς θα παραθέσει μικρή δεξίωση και θα δοθεί ενθύμιο ευχόμενος Καλή Επιτυχία στους συμμετέχοντας!

Θερμώς σας παρακαλούμε, όπως με την παρουσία σας τιμήσετε τις ως άνω Λατρευτικές εκδηλώσεις ευχόμενοι Καλή Επιτυχία με την χάρη και την βοήθεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!

Καλή επιτυχία στα Ευλογημένα μας Παιδιά!

π.Ανδρέας Καβάσιλας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Ημέρες Θάλασσας 2021»: Ξενάγηση εν πλω στις ακτές του Πειραιά

Newsroom | Pireas News