Αγνοείται τουρίστας στον Ψηλορείτη – Βρέθηκε το όχημά του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήγε μέχρι τη Νίδα με το αυτοκίνητό του και συνέχισε πεζός με στόχο να ανέβει το βουνό
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής εξέλιξη εξαιτίας ενός άνδρα που αγνοείται στον Ψηλορείτη στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν Γερμανό τουρίστα που χθες το πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο προκειμένου να απολαύσει τις άγνωστες πτυχές του Ψηλορείτη.
Ο ίδιος πήγε μέχρι τη Νίδα με το αυτοκίνητό του και συνέχισε πεζός με στόχο να ανέβει το βουνό.
Χθες το μεσημέρι ο 35χρονος συνειδητοποίησε ότι έχει χαθεί και δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής του με αποτέλεσμα να στείλει φωτογραφίες από το σημείο όπου είναι στον αδερφό του που ζει στη Γερμανία και να τον ενημερώσει για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Ο αδερφός του είδε το βράδυ τις φωτογραφίες και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον 35χρονο αλλά διαπίστωσε πως το κινητό του είχε μείνει από μπαταρία. Έτσι, πήρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο όπου του είπαν πως ο αδερφός του δεν έχει επιστρέψει ακόμα.
Ο ίδιος εξιστόρησε τι είχε συμβεί και ενημερώθηκαν οι αρχές. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με την συνδρομή της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας και των ΤΑΕ.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αρχές εντόπισαν το ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 35χρονος ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του τουρίστα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Ψηλορείτη δεν είναι καλές ενώ το έργο των αρχών δυσκολεύει και η ομίχλη που κυριαρχεί.

Δείτε ακόμα:  Βροχερός ο καιρός σήμερα, Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Newsroom | Pireas News