Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στου Ζωγράφου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δράστες βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/3 στου Ζωγράφου. Στις φλόγες τυλίχθηκαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου καθώς άγνωστοι δράστες οι οποίοι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ το ρολόι έδειχνε 3:10 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο δήμο Ζωγράφου.

#Πυρκαγιά σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Ταξίλου στον δήμο Ζωγράφου Αττικής. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 14, 2024

 
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες και οι αρχές εντόπισαν στο σημείο ίχνη από βενζίνη.
Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το Open βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μαθητές ανακάλυψαν 12 νέα είδη άγριων μανιταριών

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News