ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Άγνωστοι βανδάλισαν και έβαλαν φωτιά σε νηπιαγωγείο του δήμου Θέρμης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δράστες κατανάλωσαν ποσότητες αλκοόλ, έσπασαν τα μπουκάλια και γέμισαν με γυαλιά όλο το προαύλιο
Άγνωστοι βανδάλισαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε τοίχο του ολοήμερου νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής του δήμου Θέρμης στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι ζημιές σημειώθηκαν χθες το βράδυ, όταν οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη του σχολείου, κατανάλωσαν ποσότητες αλκοολούχων ποτών και στη συνέχεια έσπασαν τα μπουκάλια και γέμισαν με γυαλιά όλο το προαύλιο. Παράλληλα άναψαν φωτιά στον εξωτερικό τοίχο του νηπιαγωγείου, η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις και δεν προκάλεσε μεγάλη καταστροφή στο κτίριο.
Η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Θέρμης, Ευαγγελία Κούτρη, προέβη σε καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας Θέρμης αναφορικά με τους βανδαλισμούς και κίνησε άμεσα όλες τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών. «Το φαινόμενο των βανδαλισμών μάς προκαλεί πολύ μεγάλη στεναχώρια, γιατί προκαλούνται σοβαρές καταστροφές στις σχολικές μονάδες και ταυτόχρονα ο δήμος επιβαρύνεται με μεγάλα χρηματικά ποσά για την αποκατάστασή των ζημιών. Επειδή τα φαινόμενα δυστυχώς επαναλαμβάνονται κατά καιρούς, θα πρέπει από κοινού εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και φυσικά ο Δήμος να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να περιορίσουμε τέτοιου είδους βανδαλισμούς», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θέρμης Στυλιανός Αποστόλου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Οι φράσεις που δείχνουν ότι έχεις καλή συναισθηματική νοημοσύνη

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News