Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταθέτουν Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταθέτουν Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζητούν «την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί.

Νομικά θα κινηθούν ο Αντώνης Κανάκης κι η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το πορνογραφικό υλικό από προσωπικές του στιγμές με σύντροφό του, που δημοσίευσε στο διαδίκτυο εν αγνοία της τελευταίας.

Οι Ράδιο Αρβύλα, αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή, καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά, όσο κι επαγγελματικά, από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τα τρία μέλη της εκπομπής ζητούν «την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Δείτε ακόμα:  Κανένα κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα σε 40.000 δείγματα

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων