Αγωνία για τον 17χρονο αγνοούμενο – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το αγόρι χθες κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι βόρεια του νησιού, όπου πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ και χάθηκαν τα ίχνη του
Ενώ οι έρευνες από θαλάσσης και αέρα έχουν σταματήσει για λίγο, πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ευδήλου, και όχι μόνο, έχουν συντρέξει με ότι μέσα έχουν και ερευνούν την περιοχή της ακτογραμμής πόντο-πόντο μέχρι να ξεκινήσουν πάλι οι έρευνες δια θαλάσσης το ξημέρωμα.
Ο 17χρονος κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι βόρεια του νησιού, όπου πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ και χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι υπήρχε μεγάλος κυματισμός.
Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, κινητοποιήθηκαν δύο πλωτά του ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρεί και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ώστε να εντοπιστεί το παιδί.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το παιδί αγνοείται από τις 18.15 μμ. Οι έρευνες πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή από το Κεραμέ μέχρι το Καραβόσταμο. Εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής αεροπορίας, ψαράδες με καϊκια “χτενίζουν” τις ακτές ενώ έρευνες εξελίσσονται και στη ξηρά από κατοίκους, οι οποίοι με φακούς, ερευνούν κυριολεκτικά πέτρα-πέτρα κατά μήκος της ακτογραμμής Κεραμέ-Φλες-Καραβόσταμο-Μηλιώντα.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στις έρευνες ζητήθηκε να συνδράμουν οι πιστοποιημένοι δύτες-διασώστες από τη σχολή Amaso Dive Center σε περίπου τέσσερις ώρες από τώρα, ξημερώματα. Οι δύτες θα χωριστούν σε τουλάχιστον έξι ομάδες και θα ερευνήσουν περιμετρικά την περιοχή από Κεραμέ προς Εύδηλο.
Οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ικαρίας έχουν ενισχυθεί και με ειδικά πλωτά μέσα από το Λιμενικό Σώμα της Σάμου που έφθασαν αμέσως και πραγματικά γίνεται μία τεράστια επιχείριση για να βρεθεί το αγόρι, όπως αναφέρει η ikariaki.

Δείτε ακόμα:  Αποζημιώσεις στον Δήμο Γλυφάδας για ζημιές αυτοκινήτων λόγω πτώσης δέντρων

Newsroom | Pireas News