Αγωνία για τον 65χρονο που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε να μη τον ψάξουν
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του 65χρονου στην περιοχή του Ταϋγέτου για τρίτη μέρα, στην πλευρά της Δυτικής Μάνης. Δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από την περασμένη Πέμπτη.
Από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρέθηκε το αγροτικό όχημα του 65χρονου, στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής, το οποίο ήταν «ανοιχτό» αλλά δεν βρέθηκαν τα κλειδιά, μετέδωσε η ΕΡΤ. Τόσο το Σάββατο όσο και χθες Κυριακή, στις προσπάθειες εντοπισμού συμμετείχαν ομάδες της ΕΜΑΚ με ειδικό εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και με χρήση drone, επιχείρησαν έρευνες σε σπήλαια και χαράδρες, της ευρύτερης περιοχής του Ταϋγέτου, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι που να ανήκει στον αγνοούμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε να μη τον αναζητήσουν, ενώ δεν λίγοι αυτοί που συνδέουν την εξαφάνιση του, με την υπόθεση του Καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου το 1998 και βρέθηκαν τα οστά του 7 χρόνια αργότερα το 2005 σε σπήλαιο κοντά στην κορυφή του βουνού.
Οι έρευνες συνεχίζονται από πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαμάτας με τη συνδρομή εθελοντικών ομάδων , όπως της ομάδας «ΓΑΙΑ» που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή. Θα συνεχιστούν δε, για όσο κρίνει σκόπιμο η Αστυνομία, ενώ αρκετοί εκφράζουν την ελπίδα ότι ο 64χρονος είναι ζωντανός, καθώς ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος, γνωρίζει καλά τόσο την περιοχή όσο και τη διαβίωση κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αποκαλύψεις σοκ από την πρώην σύντροφό του – «Κανείς δεν τον ήξερε πραγματικά»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News