Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με νέο επεισόδια, σε μια χρονιά που δείχνουν να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time. Κι ενώ οι συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει και σε τρίτη σεζόν η σειρά κορυφώνονται, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές ετοιμάζονται προς αποχώρηση πριν το τέλος της τρέχουσας.
Ηθοποιοί που παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, θα φύγουν από το Διαφάνι πολύ πριν το φινάλε του καλοκαιριού.
Όπως είπε Στη φωλιά των Κου Κουη Δήμητρα Καλφούντζου, πρόωρο αντίο θα μας πουν οι: Αργύρης Πανταζάρας (Τάκης Δοξαράς), Χάρης Σώζος (Σωκράτης Θέμελης), Νεφέλη Κουλούρη (Δόμνα).
Ερωτηματικά υπάρχουν για το αν ο Βασίλης Μπισμπίκης (Μάνος Βόσκαρης) αποχωρήσει πριν το τέλος της σειράς ή όχι.
https://youtu.be/Mu7eEHiywyA
zappit.gr
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.