Άγριο ξύλο μεταξύ θαμώνων νυχτερινών κέντρων στο Φαληράκι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο νεαροί καυγάδισαν για άγνωστο λόγο και η λογομαχία κατέληξε σε συμπλοκή
Απίστευτα επεισόδια μεταξύ θαμώνων νυχτερινών κέντρων σημειώθηκαν στην οδό Ερμού στο Φαληράκι της Ρόδου και απαθανατίστηκαν από κατοίκους, που τα ανάρτησαν στα social media.
Οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και η ανωριμότητα, όπως λένε οι τοπικοί φορείς, οδήγησαν στον καυγά ανάμεσα σε δύο αγόρια, ο οποίος πήρε διαστάσεις και εξελίχθηκε σε άγριο ξύλο μεταξύ ομάδων νεαρών. Μιλώντας στον ANT1 ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Μικρών Καταλυμάτων Ρόδου, Παναγιώτης Τοκουζης, προσπάθηκσε να υποβαθμίσει το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι «έγινε μία παρεξήγηση μεταξύ δύο παιδιών, είχανε πιει λίγο παραπάνω. Αυτό είναι το Φαληράκι, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονταν παλιά».Αλλά και ο υπεύθυνος Τουρισμού Ρόδου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Σάββας Παγωνάκης, έκανε λόγο για «ανωριμότητα της νεολαίας. Κάποιος ήπιε λίγο παραπάνω, κάποιος θεώρησε ότι έχει περισσότερη δύναμη από τον άλλο και λιγότερο μυαλό…».
Οι παλιές εικόνες έχουν περάσει στην ιστορία και πλέον το Φαληράκι, λένε στον ΑΝΤ1 οι τοπικοί φορείς, είναι ένας προορισμός που γεμίζει κάθε χρόνο από οικογένειες και παρέες, από τουρίστες κάθε ηλικίας που απολαμβάνουν τις διακοπές τους ανέφελα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το Φαληράκι μπορεί τώρα να φιλοξενήσει από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, έχουμε και ηλικιωμένους οι οποίοι χαίρονται το Φαληράκι».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Θα κάνουμε επιπλέον δόση εμβολίου αν χρειαστεί

Newsroom | Pireas News