Αγριόμαντρα: Η άγνωστη γωνιά της Κρήτης για ξεχωριστές βουτιές

Αγριόμαντρα: Η άγνωστη γωνιά της Κρήτης για ξεχωριστές βουτιές

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και ένα επιβλητικό τοπίο τριγύρω

Αν σκοπεύετε φέτος να περάσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη, υπάρχει μια γωνιά, άγνωστη σε πολλούς, που δεν θα το μετανιώσετε αν την επισκεφτείτε για τις βουτιές σας. Ο λόγος για την Αγριόμαντρα, η οποία βρίσκεται έξω από τη βόρεια ακτή της Κρήτης. Φτάνεις εκεί περνώντας μέσα από ένα φαράγγι, αλλά όσο δύσκολη σου φαίνεται η πρόσβαση, τόσο όμορφη είναι η παραλία που θα συναντήσεις. Αν είσαι τυχερός, μπορεί να μην έχει πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μια διαφορετική εμπειρία.

Αγριόμαντρα: Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και ένα επιβλητικό τοπίο τριγύρω

Η Αγριόμαντρα είναι μικρή σε έκταση αλλά η παραλία της αρκετά ελκυστική. Για να εντοπίσεις πού είναι, μπορείς να επισκεφθείς τους χάρτες της Google. Είναι κοντά στο Καβούσι της Ιεράπετρας. Η Αγριόμαντρα είναι μια γενικώς έρημη και απάνεμη παραλία. Σπάνια θα δεις αέρα στην παραλία της μικρής νησίδας Αγριόμαντρα, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Φαντάσου το σκηνικό ως εξής: Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και ένα επιβλητικό τοπίο τριγύρω. Και έπειτα μια ηρεμία και μια γαλήνη που κάνει το σημείο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές της Κρήτης. Και είναι ένα μέρος στην Κρήτη που αν δεν το γνωρίζεις δεν το εντοπίζεις εύκολα. Αν το βρεις πάντως θα καταλάβεις ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή για μπάνιο και ψάρεμα.

Διακοπές στην Κρήτη που τα έχει όλα

Η Αγριόμαντρα είναι μόνο μια μικρή γωνιά της Κρήτης που θα σε εντυπωσιάσει. Ολόκληρο το νησί όμως είναι γεμάτο ομορφιές αλλά και ιστορικά αξιοθέατα. Αν βρεθείς εκεί μην παραλείψεις να επισκεφθείς το πολύχρωμο χωριό στην Κρήτη που έχει μπει σε λίστα με τα ωραιότερα της Ελλάδας. Όπως επίσης και τα Δώματα, τη μαγευτική παραλία της Κρήτης που πας μόνο με βάρκα. Αυτό που επίσης δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ο Κουλές Απτέρας, το φρούριο δίπλα στο χωριό – φάντασμα της Κρήτης.

Δείτε ακόμα:  70χρονος άνοιξε πυρ με πιστόλι μετά από καυγά μέσα σε καφενείο

Εκτός από την Αγριόμαντρα, αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει στην Κρήτη είναι επίσης
ότι εκεί βρίσκεται το Φαράγγι των Νεκρών με την ιδιαίτερη ιστορία του. Αξίζει να την γνωρίσεις…

Newsroom | Pireas News