Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στο Μενίδι για… 5 ευρώ – «Ήθελαν να με ξεφτυλίσουν»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ανήλικοι δράστες βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους και ανέβασαν το υλικό στα social media
Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ομάδα νεαρών στο Μενίδι, αλλά και οι απειλές που όπως καταγγέλλει, δέχεται τηλεφωνικά από τους δράστες το θύμα ακόμη και σήμερα.
«Με ενοχλούν στα τηλεφώνα, με παίρνουν με απόκρυψη. Όπως βρήκαν τον αριθμό μου, μετά μπορούν να βρουν και εμένα και πού μένω, μετά να περάσουν από εκεί, να χτυπούν, να μας ενοχλούν χωρίς λόγο και να γίνουν και χειρότερα» είπε μιλώντας στο Mega ο 16χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικους στο Μενίδι. «Μου είπαν στην αρχή “πέσε στα γόνατα, πες συγγνώμη”, δεν έκανα τίποτα. Μετά έφεραν τον έναν μπροστά και φώναξαν και άλλους. Λέει ο ένας “βγάλε το μπουφάν, αλλιώς θα αμολήσω τον άλλον”. Του λέει “έχεις 10 δευτερόλεπτα” και άρχισε να μετράει μέχρι το 10 και μετά ξεκίνησε τις μπουνιές» συμπληρώνει.
Όπως λέει ο ίδιος, στόχος των νταήδων ήταν να τον ξεφτιλίσουν στα social media. «Τραβούσαν βίντεο, για να με ξεφτιλίσουν στα social media, να ακούγομαι να λέω συγγνώμη γονατιστός. Δεν το έκανα και μετά πήγαν να με ληστέψουν κιόλας» καταλήγει.
«Φοβήθηκα το χειρότερο»
Τους γονείς του 16χρονου ειδοποίησε μία υπάλληλος καταστήματος, στο οποίο κατέφυγε ο ανήλικος για βοήθεια. «Με εξοργίζει το γεγονός. Μπορεί να ήταν χειρότερα τα πράγματα, να τον μαχαιρώσουν, να τον σκοτώσουν. Τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο κεφάλι. Την εντολή έδωσε σε ένα παιδί, ένα άλλο παλικάρι. Του ζήτησαν το μπουφάν του, τα ρούχα του, τα παπούτσια του. Του έκλεψαν 5 ευρώ», λέει ο πατέρας του 16χρονου.
«Μου λέει “δεν ξαναπάω πουθενά μόνος μου, θα είμαι εδώ στο σπίτι κοντά”», σημειώνει η μητέρα του παιδιού. «Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Είμαι πολύ ταραγμένη και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», λέει η μητέρα του και προσθέτει: «Την Κυριακή έγινε, δεν ξέρω ποιος έστησε την παγίδα στον γιο μου. Έλεγα “ευτυχώς άκουσα το παιδάκι μου”. Μέχρι να τον δω, με έπιασε τρέλα».

Δείτε ακόμα:  Ανοίγουν τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου – Πώς θα λειτουργήσουν

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News