Αγρότης «επικύρηξε» με 1.000 ευρώ τους δράστες που του έκλεψαν σακιά με ελιές στη Μεσσηνία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τον ίδιο η ποσότητα του καρπού αντιστοιχεί σε περίπου 400 κιλά ελαιόλαδο
Οι κλοπές τόσο ελαιόκαρπου, όσο και ελαιόλαδου ανά την Ελλάδα, αποτελεί φαινόμενο διαρκώς αυξανόμενο, καθώς η τιμή του λαδιού έχει «εκτοξευτεί».
Στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας αγρότης καταγγέλλει μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «ΝewsRoom», ότι του έκλεψαν 36 μεγάλα τσουβάλια μέσα από το χωράφι του, τα οποία αντιστοιχούν περίπου σε 400 κιλά λάδι. Με τη σειρά του, για να καταφέρει να πάρει πίσω τη σοδειά, «επικύρηξε» με 1.000 ευρώ αυτούς που τον έκλεψαν.
«Την περασμένη Τρίτη προς Τετάρτη, ήταν το μοναδικό βράδυ που φύγαμε και πήγαμε στην Αθήνα για κάποια δουλίτσα που είχαμε το πρωί. Και όταν επιστρέψαμε, δεν βρήκαμε τα τσουβάλια με τις ελιές στο χωράφι», είπε ο Αντώνης Κατσούλας, ενώ τόνισε, ότι «το χωράφι είναι επάνω στον δρόμο, είναι περιφραγμένο. Φαίνεται σχεδόν αδύνατον κάποιος να μπορέσει να κόψει το συρματόπλεγμα. Κι όμως έγινε».
«Μου έκλεψαν 36 πολύ μεγάλα τσουβάλια. Σε ελαιόλαδο είναι περίπου γύρω στα 400 κιλά» είπε ο κ. Κατσούλας και συμπλήρωσε, ότι «το θέμα είναι, ότι εμείς το κάνουμε βιολογικό λάδι, έχουμε βιολογική καλλιέργεια, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και δεν βρίσκεις και να το αγοράσεις εύκολα».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του Ζακυνθινού Ντίμη Κορφιάτη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News