ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Άλλαξε το όνομα και το λογότυπο των social media της ΜΚΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι διαχειριστές αναφέρουν σε ανάρτησή τους ότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου»
Η Κιβωτός του Κόσμου άλλαξε όνομα και λογότυπο στην επίσημη σελίδα της στα social media, καθώς όπως ενημέρωσαν με σχετική τους ανακοίνωση οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ, η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού».
«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά, διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν, θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Ο σκοπός της ανάρτησης σύμφωνα με τους διαχειριστές, είναι «να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια! Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να δικάσουμε τον κόσμο. Θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!» αναφέρει σε διευκρινιστική ανάρτηση, προειδοποιώντας ότι η ομάδα διαχείρισης θα διαγράφει οποιαδήποτε σχόλια, που θα είναι προσβλητικά προς την ομάδα, αλλά και προς τρίτους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για μικροποσότητα κάνναβης

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News