ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Αν ήμουν στη θέση του κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες»
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τοποθετήθηκε η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία στη δίκη είχε καταθέσει υπέρ του, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γεια σου.
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω;
Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι σκληρό που ο Πέτρος θα κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε:
«Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τι θα καταθέσουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News