Αν πιστεύεις αυτά τα τρία πράγματα τότε δεν χαίρεσαι την ερωτική πράξη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιες είναι οι ξεπερασμένες αντιλήψεις για τον έρωτα
Στο σεξ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει η καλή επικοινωνία με τον εκάστοτε παρτενέρ (όχι απαραίτητα χημεία) και να μην βάζεις την ερωτική ζωή σου σε καλούπια. Οι αντιλήψεις που ακολουθούν σου στερούν την απόλαυση.
Ο μόνος στόχος είναι ο οργασμός
Να πούμε κάπου εδώ ότι ο οργασμός είναι καλό να υπάρχει και να σε περιμένει στο τέλος του δρόμου κάθε φορά που κάνεις σεξ. Αλλά αν παθαίνεις εμμονή με την επίτευξή του, χάνεις το νόημα και υπάρχει περίπτωση να μην το απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια. Και όσο περισσότερο αγχώνεσαι, τόσο πιο πιθανό είναι να μην φτάσεις σε οργασμό. Κάνε focus στα προκαταρκτικά, επικοινώνησε αυτά που θες στον παρτενέρ σου και όλα θα γίνουν.
Είσαι single και νιώθεις ότι χάνεις πολλά
Δεν έχει νόημα να στενοχωριέσαι επειδή αυτή την περίοδο δεν έχεις σύντροφο. Ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς και δεν έχει νόημα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με το τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η αυτοικανοποίηση σου εγγυάται πάντα οργασμό και σε βοηθά να αποκτήσεις καλύτερη σχέση με τη σεξουαλικότητά σου.
Νομίζεις ότι το καλό σεξ προκύπτει μόνο από καλή χημεία
Αδιαμφισβήτητα, όταν η χημεία συναντά το καλό σεξ, το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, να μην ταιριάζετε, να βαριέστε και λίγο, αλλά το σεξ να είναι φανταστικό.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ξυλοκόπησε την 89χρονη μητέρα του

Newsroom | Pireas News