Ανακάλεσε την καταγγελία βιασμού της από τον πρώην σύντροφό της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 25χρονη αναίρεσε τα όσα είχε πει κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον 27χρονο
Ελεύθερος αφέθηκε ο 27χρονος που καταγγέλθηκε από την 25χρονη πρώην φίλη του, ότι την περασμένη Παρασκευή την βίασε στις τουαλέτες καφέ – τσιπουράδικου στον Αλμυρό Βόλου.
Η 25χρονη ανακάλεσε την καταγγελία της στο ΑΤ Αλμυρού και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Βόλου. Έτσι, σήμερα κατά την απολογία του ο 27χρονος επανέλαβε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε, αλλά με την συναίνεση της 25χρονης και ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο η τελευταία προχώρησε σε καταγγελία βιασμού. Επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και ισχυρίστηκε, ότι ίσως να ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει, γιατί την απέρριψε. Ο 27χρονος υποστήριξε, ότι η 25χρονη τον ακολούθησε στην τουαλέτα και διέψευσε κατηγορηματικά ότι άσκησε βία εναντίον της.
Από την άλλη η 25χρονη κατέθεσε την καταγγελία της την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού και το Σάββατο το βράδυ ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι είχε πιει παραπάνω και ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική. Να σημειωθεί, πως στην εισαγγελία δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ η ανακλητική κατάθεση της 25χρονης που αναίρεσε την καταγγελία για τον βιασμό, κοινοποιήθηκε μόλις σήμερα στην εισαγγελία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη 44χρονος επειδή χτυπούσε τη σύντροφό του

Newsroom | Pireas News