Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολύχρονο συμβόλαιο στον Αργεντινό τεχνικό έκανε η Ένωση
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πει ότι «τον τρελαίνει» το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Προφανώς θέλει να το βλέπει για πολλά χρόνια ακόμα, γι΄αυτό και έσπευσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αργεντινού προπονητή για την επόμενη πενταετία!
Έτσι, η αρχική συμφωνία που θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, επεκτείνεται έως το τέλος του 2028, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον 49χρονο Αλμέιδα, αλλά και την εκτίμηση για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα, στους έξι μήνες παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Η υπογραφή της επέκτασης έγινε σήμερα, παρουσία του Μελισσανίδη, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (11/1) αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!
Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο καιρός της Τετάρτης, 2 Αυγούστου 2023

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News