Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες παιδιών που θα φιλοξενηθούν δωρεάν στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφορά την ερχόμενη σχολική χρονιά 2022-2023 – Η λειτουργία τους ξεκινάει από 1η Σεπτεμβρίου
Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, οι οριστικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν δωρεάν στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για τη σχολική χρονιά 2022-2023 στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr ως εξής:
– Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 6 μηνών έως 1,5 ετών),
– Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών),
– Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία).
Συγκεκριμένα, έχουν αναρτηθεί, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ΔΥΠΑ, οι τρεις κατηγορίες τελικών πινάκων αξιολόγησης και επιλογής: επιλεγμένοι, αναπληρωματικοί και αποκλειόμενοι.
Οι ιδιόκτητοι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου, από τις 6:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών. Τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά, (με προτεραιότητα τα παιδιά με γονείς χαμηλού εισοδήματος) και κοινωνικά (παιδιά πολύτεκνων, ορφανά, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιά αναπήρων κ.λπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-oaed.
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με όλα τα στοιχεία για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ.

Δείτε ακόμα:  Που θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests αύριο Κυριακή

Newsroom | Pireas News