Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ αιτήσεων, ενστάσεις μέχρι το Σάββατο
Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς του οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, φέτος υποβλήθηκαν συνολικά 2.288 αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων για τις 1.088 αρχικά προκηρυχθείσες θέσεις, σημειώνοντας αριθμό-ρεκόρ και καταγράφοντας αύξηση +32% συγκριτικά με το προηγούμενο σχολικό έτος και +19% σε σχέση με το σχολικό έτος 2019-2020.
Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα προκηρυχθούν επιπλέον 650 θέσεις φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψης 121 υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων εντός πέντε ημερών και, συγκεκριμένα, από την Τρίτη 20 Ιουλίου έως και το Σάββατο 24 Ιουλίου. Οι ενστάσεις υποβάλλονται από τους γονείς-κηδεμόνες απευθείας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.
Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΟΑΕΔ λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου, από τις 6:45 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2021) έως 4 ετών. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του οργανισμού (https://www.oaed.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-oaed).

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Το εμβόλιο συνεχίζει να μας προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News