Ανασχηματισμός: Ποιος "αδικημένος" βουλευτής ζήτησε υπουργείο από την τηλεόραση-video

Ανασχηματισμός: Ποιος “αδικημένος” βουλευτής ζήτησε υπουργείο από την τηλεόραση-video

BREAKING NEWS ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος θέλει υπουργείο γιατί αισθάνεται στάσιμος;

Γίνει δεν γίνει ο ανασχηματισμός, πάντως, υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που τον «μυρίστηκαν» και επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τη θέση τους στην κυβέρνηση. Άλλοι το κάνουν παρασκηνιακά κι άλλοι από την τηλεόραση…

Νιώθει «στάσιμος»

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha (δείτε το βίντεο παρακάτω) εξέφρασε μάλλον μια απογοήτευση απ’ το γεγονός ότι παραμένει μόνο κυβερνητικός βουλευτής.

Δεν είναι λίγοι αυτοί, πάντως, που εξέλαβαν τις δηλώσεις Κυρανάκη ως ένα αίτημα προς το Μαξίμου για υπουργοποίηση.

Όπως είπε νιώθει «στάσιμος», καθώς οι βουλευτές δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πραγματικό έργο, όπως οι υπουργοί.

Δείτε ακόμα:  Μόνη αντιπολίτευση το Twitter...στην Ελλάδα!

«Το να είναι κυβερνητικός βουλευτής, σε έναν άνθρωπο 34 ετών – που τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνεχώς στο κόκκινο, αεικίνητος και υπερδραστήριος, προσπαθούσε συνεχώς να καταφέρνει στόχους, αυτή η κατάσταση φέρνει ασφυξία.

Και εγώ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, τα τελευταία 10 χρόνια, που αισθάνομαι στάσιμος», είπε.

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο – είμαι 1,5-2 χρόνια βουλευτής – που νιώθω ότι δεν μπορώ, δεν έχω τη δυνατότητα, να καταφέρω πράγματα.

Και ανεξαρτήτως της θέση ένας άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική για τους σωστούς λόγους, γιατί θέλει ν’ αλλάξει τη χώρα, θέλει να κάνει τη χώρα πρότυπο – αυτό είναι το όραμα μας, να κάνουμε την Ελλάδα χώρα πρότυπο – δεν έχω τα εργαλεία να το κάνω», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

Δείτε ακόμα:  Κάτω από τη βάση οι "Άριστοι": Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων

Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.