Ανατροπή με την εκταφή της σπιτονοικοκυράς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι ανακάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής
Στο “Πρωινό” έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη χθεσινή μαραθώνια απολογία της.
«Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς μάλλον δεν θα γίνει σήμερα, καθώς η αστυνομία ερευνά τους φακέλους που έχουν πάει και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μέσα από τους οποίους έχουμε μάθει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η γυναίκα μπήκε με πυρετό στο νοσοκομείο και στις 12 του μήνα κατέληξε. Αυτό που μελετά η αστυνομία είναι τα αίτια του θανάτου. Υπάρχει μια υποψία των αστυνομικών και διερευνάται. Έχει δοθεί η εντολή προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος.
Στο μεταξύ, ένα ακόμα μυστήριο έχει να κάνει με την ημερομηνία θανάτου που αναγράφεται στον τάφο. Ενώ απεβίωσε στις 12 του μήνα, η επιγραφή γράφει 13. Σχετικά με τη φωτογραφία ενός άνδρα που ήταν πάνω στον τάφο της σπιτονοικοκυράς, πρόκειται για φωτογραφία που ήταν στο διπλανό μνήμα η οποία έπεσε κατά την εκταφή.
«Δεν έχει αποτεφρωθεί η σπιτονοικοκυρά, βρίσκεται μέσα στον τάφο», τόνισε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Δείτε ακόμα:  «Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω!»

Newsroom | Pireas News