Περιφέρεια Νήσων Πειραιά: Αναβίωσε η Κουλουριώτικη Αποκριά στην Σαλαμίνα!

Περιφέρεια Νήσων Πειραιά: Αναβίωσε η Κουλουριώτικη Αποκριά στην Σαλαμίνα!

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Αναβίωση του εθίμου της Κουλουριώτικης Αποκριάς  είχαμε στην Σαλαμίνα με πρωτοβουλία της  Περιφέρειας Αττικής και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Πειραιά , κ. Σταύρου Βοιδονικόλα.

Ο κ. Βοιδονικόλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την παράδοση μας! Σήμερα στην Σαλαμίνα αναβίωσε η Κουλουριωτικη Αποκριά με τραγούδια και χορούς της πατρίδας μας, παρουσία πλήθους Σαλαμινιωτων! Το πολιτιστικό αυτό δρώμενο το στηρίξαμε οικονομικά με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και της επιτροπής Πολιτισμού μαζί με παρόμοιες εκδηλώσεις σε Αίγινα και Πόρο! Είχα την χαρά να παρακολουθήσω την όμορφη αυτή εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο, τις συναδέλφους μου Βασιλική Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παντελή Διολετη, βουλευτές, πολιτευτές, αντιδημάρχους και εκπρόσωπους φορέων του νησιού!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Σαρακοστή!”

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Β ΠΕΙΡΑΙΑ: Με μήνυση απαντά ο Γιώργος Μακρυνός στα άθλια δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση του Κολωνού

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.