Άνδρας έσωσε δύο παιδιά από αυτοκίνητο που κυλούσε στην κατηφόρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία πράξη αυταπάρνησης
Μια πράξη αυταπάρνησης που δεν συναντάται συχνά σήμερα, πραγματοποίησε ένας άνδρας το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά, σώζοντας δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ξαφνικά ξεκίνησε να κυλάει σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός.
Δύο μικρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, νηπιακής ηλικίας αμφότερα, βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο που ξαφνικά ξεκίνησε να κινείται στην κατηφόρα, με κατεύθυνση την οδό Παναγούλη, όπου συνήθως υπάρχει αρκετή κίνηση αυτοκινήτων και το ατύχημα ήταν έτοιμο να συμβεί.
Ξαφνικά, ένας άνδρας μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά στο κινούμενο αυτοκίνητο προσπαθώντας να το σταματήσει, με κίνδυνο να τραυματιστεί ο ίδιος. Το όχημα όμως συνέχιζε να κυλάει στην κατηφόρα, όση δύναμη κι αν έβαζε. Φωνάζει με αγωνία «δε μπορώ»!
Εκείνη τη στιγμή, διερχόμενος οδηγός που περνούσε από το σημείο του φώναξε να αφήσει το αυτοκίνητο να πέσει πάνω σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν παρακάτω για να κοπεί η φόρα του. Έτσι και έγινε και μόλις το αμάξι χτύπησε στους κάδους, ο Χανιώτης με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο, ακινητοποιώντας το όχημα, όπως αναφέρει το zarpanews.
Οι κάδοι έχουν φτάσει με ορμή στην είσοδο του ΕΚΟ λίγο πριν τη Παναγούλη. Τα παιδιά ουρλιάζουν στο αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα, γυναίκες από τη διπλανή σχολή φωνάζουν. Ο διερχόμενος οδηγός αγκάλιασε τον σωτήρα και τον ρώτησε αν ήταν τα δικά του παιδιά.
(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε ακόμα:  Έρευνες για κύκλωμα εμπορίου βρεφών

Newsroom | Pireas News