Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η παραγγελία της δικαστικής λειτουργού έρχεται λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πατέρα του παιδιού Μάνου Δασκαλάκη – Καταθέτει ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο
Στο άνοιγμα του τάφου της 9χρονης Τζωρτζίνας προχωρούν οι αρχές με εντολή της 18ης ανακρίτριας προκειμένου να αφαιρεθεί το τάμπλετ που τοποθέτησε η μητέρας της στο φέρετρο του παιδιού την ημέρα της κηδείας.
Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία που να ρίχνουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης με έμφαση στην αναζήτηση της διαδρομής της φονικής κεταμίνης.
Η παραγγελία της δικαστικής λειτουργού έρχεται λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πατέρα του παιδιού Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγος του που είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία του παιδιού τοποθέτησε το τάμπλετ μαζί με το παιδί .
Την ίδια ώρα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Ο γιατρός καταθέτει αμέσως μετά τον πατέρα του κοριτσιού και η μαρτυρία του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς είχε φροντίσει το παιδί ενώ είχε πάθει εγκεφαλοπάθεια και φέρεται να κινητοποίησε τις αρχές για να βάλουν στο στόχαστρό τους τους θανάτους των τριών παιδιών. Ο γιατρός σε δηλώσεις του εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό της Τζωρτίνας για την οποία , όπως ανέφερε, πάλεψαν και προσπάθησαν να θωρακίσουν την υγείας . Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμα:  Υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι ανεγκέφαλοι

Newsroom | Pireas News