Ανοίγει ξανά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Πώς θα μπαίνουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχει ανακαινιστεί πλήρως
Το πλήρες ανακαινισμένο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού ανοίγει σήμερα τις εγκαταστάσεις του για τους επισκέπτες και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το επόμενο διάστημα θα γίνουν διαθέσιμες προς το κοινό οι πίστες του σκι.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, όλοι οι φίλοι του βουνού θα μπορούν να επισκεφτούν τα ανακαινισμένα σαλέ και να απολαύσουν τη βόλτα τους στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Παρνασσού, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στους χώρους εστίασης, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, αλλά και για τη χρήση των αναβατήρων, σύμφωνα με το πρόσφατο Πρωτόκολλο Λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων (10/12/21).
Ειδικότερα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους εξωτερικούς χώρους του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ για τους εσωτερικούς χώρους των σαλέ επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους ανεμβολίαστους με αρνητικό PCR -RAPID test. Στους ανοικτούς χώρους υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας όπου υφίσταται συγχρωτισμός.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, τη φετινή χιονοδρομική περίοδο η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, ως διαχειρίστρια εταιρεία του Κέντρου, αναμένεται να προσφέρει προς όλους τους πολίτες, επισκέπτες και χιονοδρόμους, μία νέα εμπειρία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού να πρωταγωνιστεί ως ένας σύγχρονος χειμερινός τουριστικός προορισμός.

Δείτε ακόμα:  Έφτασα 37 κιλά, μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν

Newsroom | Pireas News