Ανθρωποκυνηγητό στη Λαμία μετά από απόπειρα ληστείας σε πολυκατάστημα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τέσσερις δράστες εγκατέλειψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν και αναζητούνται
Ανθρωποκυνηγητό έχει στήσει η αστυνομία μέσα στην πόλη της Λαμίας, για να εντοπίσει τα τέσσερα άτομα που αποπειράθηκαν να ληστέψουν πολυκατάστημα ηλεκτρικών.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει εντοπιστεί, καθώς εγκαταλείφθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά, δυτικά στην πόλη της Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Οι δράστες λίγα λεπτά μετά τις 17:00 προσπάθησαν να ληστέψουν το κατάστημα. Οι τρεις από τους τέσσερις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει έξω από το πολυκατάστημα, μπήκαν μέσα σε αυτό και άρχισαν να φωνάζουν να τους δώσουν τα λεφτά που υπήρχαν στα ταμεία.
Οι τρεις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, καθώς φορούσαν γυαλιά και ιατρικές μάσκες, με την απειλή όπλων ζητούσαν επίμονα τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και απειλούσαν ότι διαφορετικά θα τους σκοτώσουν. Όταν το προσωπικό του καταστήματος τους είπε, ότι δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο, τότε οι ληστές μπήκαν στο χώρο του ταμείου και προσπάθησαν να ανοίξουν τα συρτάρια. Εκείνη την ώρα ο τέταρτος δράστης που ήταν στο αυτοκίνητο, πατούσε επίμονα την κόρνα και οι τρεις δράστες εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά, σε έναν αδιέξοδο δρόμο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αν κάνετε αυτή την άσκηση κάθε ημέρα, δεν θα έχετε πρόβλημα με την καρδιά

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News