Αντωνία Καρακατσάνη: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους και φίλες μου!

Αντωνία Καρακατσάνη: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους και φίλες μου!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Θέλω να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 να αναδείξετε τον συνδυασμό μας πρώτο με ποσοστό 69,89 % και για την επανεκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και μάλιστα σε μια από τις τιμητικές πρώτες θέσεις.

Μια επανεκλογή που οφείλεται στην συγκινητική στήριξη σας και την αναγνώριση, στο έργο που πραγματοποιήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  στην διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος και την προσπάθεια μας να κάνουμε τον Πειραιά μια πόλη πιο φιλική στους τετράποδους φίλους μας.

Η συγκίνηση κι η χαρά μου μεγάλη. Το μέγεθος της ευθύνης επίσης μεγάλο. Σας διαβεβαιώνω ότι από σήμερα μαζί με τον Δήμαρχο μας, Γιάννη Μώραλη, την ομάδα των συνάδελφων Δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί και τους υπόλοιπους συνεργάτες θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά του συνδυασμού μας “ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ” .

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με Ευθύνη κι Ενότητα για το καλό του Πειραιά μας με μόνο σκοπό να εξεύρουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θέτοντας ως άμεσες προτεραιότητές μας τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Θέλω να ΣΥΓΧΑΡΩ προσωπικά τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη για την τρίτη ιστορική επανεκλογή του και να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του και την άριστη συνεργασία.

Τέλος θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους και φίλες μου, όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους εθελοντές καθώς και την οικογένειά μου. για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς και για την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε όλοι μαζί με Ευθύνη κι Ενότητα και τους εγγυώμαι ότι θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό όραμα που θέσαμε.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Κρέμασαν πανό στα γραφεία της Μητρόπολης- "Lockdown στην εκκλησία"

ΜΑΖΙ Συνεχίζουμε με Ευθύνη και Ενότητα για το καλό του Πειραιά μας!

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Κλιματικής Αλλαγής

και Ευζωίας Ζώων Συντροφιάς Δήμου Πειραιά

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News