Αντωνία Καρακατσάνη: Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά για την εμπιστοσύνη του"

Αντωνία Καρακατσάνη: Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά για την εμπιστοσύνη του”

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νέα Αντιδήμαρχος  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο δήμο Πειραιά, Αντωνία Καρακατσάνη  εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, που για ακόμη μια φορά με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αναθέτοντας μου την Αντιδημαρχία των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπό μου και η ανάθεση της Αντιδημαρχίας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της πόλης μας είναι εξόχως τιμητική. Όπως τιμητική είναι η συμμετοχή σε μια ομάδα σπουδαίων συναδέλφων που προσφέρουν στον Πειραιά μας με όλη τους τη δύναμη.

Και όταν δίνεις όλη σου τη δύναμη για το καλό όλων, σε τόσο απρόβλεπτους καιρούς, έχεις κερδίσει μια θέση στη σωστή μεριά της ιστορίας.

Σε μια εποχή όπου προχωρά με γοργούς ρυθμούς η αναβάθμιση της λειτουργίας της πόλης του Πειραιά και η βελτίωση της καθημερινότητας σε αυτή, υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γιατί η πρόοδος εξαρτάται από ενέργειες. Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς φυσική ή πνευματική προσπάθεια, και προσπάθεια σημαίνει δουλειά.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχό μας για την τιμή, ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία μας τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους εργαζομένους του δήμου για την πίστη τους στον προγραμματισμό μας.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη!”

Αντωνία Καρακατσάνη

Αντιδήμαρχος Κέντρων Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Φωτιά σε κτήριο επί της Ομηρίδου Σκυλίτση- Να κατεδαφιστεί ζητά ο δήμαρχος

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News