Αντωνία Καρακατσάνη: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου σε όλη την πόλη του Πειραιά (Φωτορεπορτάζ)

Αντωνία Καρακατσάνη: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου σε όλη την πόλη του Πειραιά (Φωτορεπορτάζ)

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται  σε όλη την πόλη οι σημαντικές παρεμβάσεις και δράσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, υπό την καθοδήγηση  του δημάρχου Πειραιά και της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κας Αντωνίας Καρακατσάνη με στόχο οι εργασίες καλλωπισμού και κλαδέματος του πρασίνου από την αρμόδια υπηρεσία να αλλάξουν την όψη του Πειραιά.

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, ​συνεχίζει την διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό της πόλης με σημαντικές παρεμβάσεις σε υφιστάμενους αλλά και νέους χώρους πρασίνου. Τον τελευταίο καιρό έχει δοθεί εξάλλου έμφαση από την δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη, στην βελτίωση της εικόνας των όλων δημοτικών κοινοτήτων ενόψει της νέας σεζόν,

Τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και ο επόπτης της υπηρεσίας , κ. Νικόλαος Παπασταμάτης, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλη την έκταση των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς καθημερινά πλέον πραγματοποιούνται εργασίες ευπρεπισμού, αποκατάστασης φθορών και καλλωπισμού.

Η Αντιδήμαρχος Αντωνία Καρακατσάνη δήλωσε σχετικά ότι οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς γίνεται προσπάθεια κάθε ημέρα να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης, λύνοντας παράλληλα προβλήματα στις κοινότητες αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα.

Οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Κοινότητα), στην οδό Κανελλοπούλου (Γ΄ Κοινότητα) , στα παρτέρια της Ακτής Θεμιστοκλέους και Μαρίας Χατζηκυριακου  επί της οδού Σπ. Λάμπρου και Σοφοκλέους, στις οδούς, Ηροδότου 75, Γ. θεοτόκη 127,Αντ.θεοχάρη και Σπ.Τρικούπη(Α’ Δημοτική κοινότητα)

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

ΠΑΡΚΟ ΔΗΛΑΒΕΡΗ

ΟΔΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (Ακτής Θεμιστοκλέους και Μαρίας Χατζηκυριακου  επί της οδού Σπ. Λάμπρου και Σοφοκλέους, στις οδούς, Ηροδοτου 75, Γ.θεοτόκη 127,Αντ.θεοχάρη και Σπ.Τρικούπη)

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Μήνυμα  αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης για τη μικρή Καλλιόπη

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.