ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Απέραντη λίμνη λάσπης ο Θεσσαλικός κάμπος – Δείτε βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα 6,60 μέτρα η στάθμη του Πηνειού
Μεγάλες αντλίες έχουν επιστρατευτεί από τους δήμους προκειμένου να καταφέρουν να αντήσουν τα νερά μέσα από τα χωριά που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον νομό Λάρισας.
Η στάθμη του νερού στον Πηνειό έχει αρχίσει και υποχωρεί φτάνοντας στα 6 μέτρα και 60 εκατοστά, που είναι και το όριο επιφυλακής, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν καθώς ο θεσσαλικός κάμπος παραμένει μία απέραντη λίμνη λάσπης.
Στην πόλη της Λάρισας, οι κάτοικοι και ο δήμος συνεχίζουν να επιχειρούν ώστε να ολοκληρωθεί η άντληση των νερών ούτως ώστε να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών. Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, με τη συνοικία να παραμένει πλημμυρισμένη και η πρόσβαση σε αυτήν να γίνεται μόνο με μηχανήματα βαρέως τύπου για τη μεταφορά ανθρώπων. Προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και ο οικισμός της Ν. Σμύρνης, ενώ η εικόνα από τον Άγιο Θωμά Λαρίσης είναι βελτιωμένη.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εκδικήθηκε την πρώην του δημοσιοποιώντας «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες της

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News