Απεβίωσε ο Μανιάτης π. Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, Νίκος Βρεττάκος

Απεβίωσε ο Μανιάτης π. Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, Νίκος Βρεττάκος

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε σήμερα το πρωί (27/7) από τη ζωή ο Νικόλαος Βρεττάκος. Ο Νίκος για χρόνια υπηρέτησε την πόλη από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Δημοτικού Σύμβουλου του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Δίπλα στους ανθρώπους της πόλης προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων της. Εκείνοι, του έδειχναν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και με τη ψήφο τους τον εξέλεξαν στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Νίκος ήταν και Αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 11 π.μ., στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών και η σωρός του θα μεταφερθεί στη Μάνη όπως ήταν η επιθυμία του. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Ο αδερφός του, Δρακούλης Βρεττάκος και γνωστός πολιτευτής στην Β Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία έκανε την ακόλουθη συγκινητική ανάρτηση στο fb:

Πολυαγαπημένε μας αδερφέ, έφυγες νωρίς και η οικογένεια μας σήμερα θρηνεί τον χαμό σου.
Πας για να βρεις τον Πατέρα μας, την Μάνα μας, τον αδερφό μας τον Αντώνη, την ανιψιά μας τη Γιώτα, στη γειτονιά των Αγγέλων.
Μας αγαπούσες όλους και ήθελες να είμαστε μαζί σου τις τελευταίες σου στιγμές. Να σου κρατάμε το χέρι. Έδωσες μια δύσκολη μάχη, και άντεξες πολλούς μήνες άλλα τελικά δεν τα κατάφερες.
Η οικογένεια σου, ο γιός σου ο Κώστας, η γυναίκα σου η Τζένη, ο Εγγονός σου ο Νικόλας, τα αδέρφια σου, τα ανίψια σου, οι χιλιάδες άνθρωποι που σε αγάπησαν και τους αγάπησες στα τόσα χρόνια της πορείας σου είμαστε σήμερα όλοι φτωχότεροι.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα μας λείψεις σε κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 στις 11:00, στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών στο Κερατσίνι, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.
Η ταφή θα γίνει την ίδια μέρα, στον γενέθλιο τόπο του θανόντος, στο κοιμητήριο της Χαριάς στη Μάνη.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

 

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.