Απίστευτο! Χωρίς αστυνομική φύλαξη η πρόεδρος Εφετών, σε αντίθεση με τον Τσιόδρα και τον Φουρθιώτη!

Απίστευτο! Χωρίς αστυνομική φύλαξη η πρόεδρος Εφετών, σε αντίθεση με τον Τσιόδρα και τον Φουρθιώτη!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει το επιχείρημα του «νόμος και τάξη», για επικοινωνιακούς λόγους, φαίνεται πως όχι μόνο δεν υπάρχει τάξη, αλλά έχει χαθεί και η λογική! Για παράδειγμα, Πρόεδρος Εφετών που έχει δικάσει 3 δίκες τρομοκρατίας και αντάρτικου πόλεως, κορυφαία λειτουργός με ενεργή εμπλοκή σε ζητήματα εσωτερικής τρομοκρατίας, δεν διαθέτει αστυνομική φύλαξη!

Την ίδια στιγμή όμως που μία κορυφαία λειτουργός που θα έπρεπε να αποτελεί κύριο αποδέκτη αστυνομικής φύλαξης από το κράτος το οποίο υπηρετεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Μακελειό, αστυνομική φύλαξη διαθέτουν πρόσωπα όπως ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Άρης Πορτοσάλτε κλπ!

Από τι πραγματικά κινδυνεύει ο λαοπρόβλητος κ. Τσιόδρας; Για τις άλλες περιπτώσεις φυσικά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας ή ψυχίατρος.

Σε κάθε περίπτωση την ώρα που γεροντάκια κακοποιούνται, βασανίζονται και ληστεύονται μέσα στα σπίτια τους, κάποιες τέτοιες περιπτώσεις προκαλούν αν μη τι άλλο το κοινό αίσθημα.

newsbreak

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εκτός τόπου και χρόνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εμβόλια

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.