Απίστευτο! Πως ο Κυριάκος βόλεψε την μισή ΚΝΕ στη ΝΔ!

Απίστευτο! Πως ο Κυριάκος βόλεψε την μισή ΚΝΕ στη ΝΔ!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14 Μαρτίου 1985 στο αμφιθέατρο της οδού Σίνα. Ο φοιτητής Μάκης Βορίδης απολογείται για την δράση του στα Εξάρχεια και τελικώς διαγράφεται από τον Σύλλογο της Νομικής. Εκείνη την περίοδο στη διαγραφή του Μάκη Βορίδη, σημερινού πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ και υπουργού, είχε πρωτοστατήσει η ΔΑΠ της Νομικής!

Πίσω του η κοπέλα με το τσιγάρο είναι η νυν συμβολαιογράφος και σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη, Κατερίνα Πελέκη. Αριστερά στη φωτογραφία ο φοιτητής Κατρούγκαλος, τότε μέλος της ΚΝΕ-ΠΣΚ και δεξιά με το μουστάκι ο φοιτητής Δημήτρης Τσιόδρας, επίσης τότε μέλος της ΚΝΕ-ΠΣΚ. Το έτος 2021 όλοι οι προαναφερόμενοι, πλην Κατρούγκαλου, ανήκουν στο κυβερνητικό κόμμα με διαφορετικές ιδιότητες…

Ο Δημήτρης Τσιόδρας από την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος, πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού και μετέπειτα υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. «Σύντροφοι» και με τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος μάλιστα είχε αναδειχτεί και γραμματέας της ΚΝΕ, μετά την διάσπασή της το ’89!

newsbreak.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας: Ημερίδα με θέμα την ψηφιακή μετάβαση της Ναυτιλίας

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News