Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανυπέρβλητα τα προβλήματα για τους Θεσσαλούς
Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας. Πριν λίγες μέρες είχε εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Ηρακλή μένοντας με 6 παίκτες, με τη Λίγκα να προβληματίζεται έντονα από αυτό το σκηνικό και να ενημερώνει τους Θεσσαλούς ότι είναι προτιμότερο να αποχωρήσουν παρά να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Από την αρχή της σεζόν, όπως και πέρυσι, στη Super League 2 υπάρχουν πολλά προβλήματα, με το πρωτάθλημα να γίνεται άνω-κάτω ξανά, λόγω της αποχώρησης του Απόλλωνα Λάρισας αυτή τη φορά. Η θεσσαλική ομάδα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν δύναται να συνεχίσει, όπως ανακοίνωσε.
«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.
Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.
Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες. Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες», ανέφερε ο Απόλλων σε επιστολή του προς τη Λίγκα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται δωρεάν rapid tests σήμερα 1η Σεπτεμβρίου

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News