Αποφυλακίστηκε και την επόμενη ημέρα συνελήφθη για κλοπές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο συλληφθείς έχει τέσσερα ονόματα, ισάριθμα επώνυμα και ημερομηνίες γέννησης, δύο πατρώνυμα και τρία μητρώνυμα
Ούτε 24 ώρες δεν πρόλαβε να χαρεί τον αέρα της ελευθερίας ένας Αλγερινός υπήκοος, ο οποίος αποφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη από το Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας και χθες Παρασκευή συνελήφθη για κλοπές στη Θεσσαλονίκη.
Το παράδοξο της υπόθεσης ωστόσο, σύμφωνα με το grtimes.gr, έχει να κάνει με την απόφαση αποφυλάκισής του, η οποία αναφέρει, πως στον Αλγερινό (τα ακριβή στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως από τις Αρχές, καθώς φέρεται να διαθέτει τέσσερα ονόματα, ισάριθμα επώνυμα, ισάριθμες ημερομηνίες γέννησης, δύο πατρώνυμα και τρία μητρώνυμα), έχει δοθεί προθεσμία 25 ημερών, προκειμένου να αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη χώρα καταγωγής του ή οποιαδήποτε άλλη χώρα της αρεσκείας του.
Επιπλέον, κατά το διάστημα παραμονής του στη χώρα μας του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, ο οποίος προβλέπει τη μη μόνιμη διαμονή του στην Αθήνα, καθώς επίσης και απαγόρευση μετάβασης στους νομούς Αχαΐας, Θεσπρωτίας, Κιλκίς, Κέρκυρας, Πέλλας, Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Ρόδου, Κω και Λέρου. Γεγονός με το οποίο παραμένει άγνωστο, από πού και με ποιο τρόπο μπορεί να εξέλθει από τη χώρα.
Ο Αλγερινός ως προς τον προσωρινό τόπο διαμονής είχε δηλώσει τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, πριν προλάβει να μεταβεί στο σημείο στο οποίο θα διανυκτέρευε, υπέπεσε σε νέο ποινικό αδίκημα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιχείρησε να αφαιρέσει δύο κινητά τηλέφωνα από τους κατόχους τους με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δίωξη για 3 κακουργήματα στον τραυματιοφορέα από το «Αγία Σοφία»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News