Απολογείται ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό στα Κάτω Πατήσια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει πως την κακοποίησε ακόμη και μέσα στον ιερό ναό
Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο ιερέας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, στα Κάτω Πατήσια. Αν και οι εργασίες στα δικαστήρια ανεστάλησαν, λόγω της κακοκαιρίας, οι ανακρίσεις προχωρούν κανονικά με αποτέλεσμα η απολογία του κατηγορούμενου, εκτός απροόπτου, να γίνει σήμερα.
Η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει τον 37χρονο ιερέα για βιασμό ακόμη και μέσα στον ιερό ναό. Τον περασμένο Νοέμβριο το κορίτσι εξομολογήθηκε στην οικογένεια της όσα καταγγέλλει πως έζησε για έξι μήνες στα χέρια του ιερέα που εμπιστευόταν.
Ο κατηγορούμενος, για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, φέρεται να βίαζε το κορίτσι μετά την κατήχηση λέγοντας του ότι στο πρόσωπο του πρέπει να βλέπει τον πατέρα και το δάσκαλο του. Μάλιστα, φέρεται να ζητούσε στην ανήλικη γυμνές φωτογραφίες ενώ εμφανίζεται να της έστελνε και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό.
Ο ιερέας φέρεται να ισχυρίζεται πως πίσω από την καταγγελία σε βάρος του βρίσκονται οικονομικά κίνητρα ενώ πιθανολογεί ότι το κορίτσι τον ερωτεύτηκε και εκείνος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να θελήσει να τον εκδικηθεί.
«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» φέρεται να λέει.
Πάντως, λίγες ώρες πριν την απολογία του κατηγορούμενου ο συνήγορος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση επικαλούμενος την νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του ιερέα τον οποίο κατηγορεί ότι του απέκρυψε στοιχεία για την υπόθεση.

Δείτε ακόμα:  Έξι Έλληνες νεκροί σε Μπουγάζ και Σαρτανά από ρωσικές επιθέσεις

Newsroom | Pireas News