Απολογούνται οι βρεφονηπιοκόμοι που κλείδωναν μικρά παιδιά σε αποθήκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα νήπια. τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού
Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι βρεφονηπιοκόμοι από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίες κατηγορούνται ότι κλείδωναν παιδιά σε αποθήκη.
Μέχρι το μεσημέρι ο δήμος αναμένεται να κοινοποιήσει τα δύο έγγραφα που καλούν σε απολογία για την ένορκη διοικητική εξέταση τις δυο γυναίκες παιδαγωγούς του 2ου δημοτικού παιδικού σταθμού, που, σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της τρίχρονης κόρης τους που φοιτούσε σε αυτό, έκλειναν σε δωμάτιο τους μικρούς μαθητές για συνετισμό.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας πατέρας έπαιζε με την κόρη του και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το κοριτσάκι πήρε την κούκλα της, τη μάλωσε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι και να κλείσει το φως. Ξαφνιασμένος ο πατέρας ρώτησε πού τα έχει ακούσει αυτά με το παιδί να απαντά: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, δήλωσε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ότι οι δύο γυναίκες απομακρύνθηκαν όχι μονάχα από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, αλλά γενικότερα από τους εργασιακούς χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.
Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δεν μπορεί ο καθένας να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News