Απόπειρα αρπαγής 10χρονου μαθητή καταγγέλλει ο πατέρας του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το παιδί ευτυχώς αντέδρασε φωνάζοντας και τρέχοντας στην αντίθετη κατεύθυνση τρέποντας σε φυγή τον επίδοξο απαγωγέα
Σοκ προκαλεί η καταγγελία απόπειρας αρπαγής από άγνωστο άνδρα ενός 10χρονου μαθητή κοντά στο σχολείο του στην Πτολεμαΐδα.
Σύμφωνα με περιγραφή του πατέρα του παιδιού στο e-ptolemeos.gr, ο 10χρονος γιος του σχολώντας το μεσημέρι της Τετάρτης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με δύο φίλους του, ακολουθώντας το στενό της Κονδύλη. Κάποια στιγμή χωρίστηκε με τους φίλους του, οι οποίοι μένουν προς άλλη κατεύθυνση και το παιδί συνέχισε μόνο του. Τότε, ξαφνικά σταματά από πίσω του και πολύ κοντά του ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan, παλαιότερο μοντέλο, κόκκινου – βυσσινί χρώματος.
Ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο και ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα, για να το πάει σπίτι του. Ο μικρός άρχισε να φωνάζει «κλέφτης» και έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανηφορίζοντας τον δρόμο. Το αυτοκίνητο έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε. Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του, λέγοντας ότι ο άνδρας που το προσέγγισε, ήταν άγνωστος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε γκρίζα μαλλιά και ηλικιακά πρέπει να ήταν μεταξύ 45 και 50 ετών. Αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο κι όπως είπε ο πατέρας, το σχολείο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κλειστά τα σχολεία στη Σητεία όλη την εβδομάδα

Newsroom | Pireas News