Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα για «αναπαράσταση» του βιασμού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλλαν «βροχή» ερωτήσεων στη νεαρή γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό
«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα «αναπαράστασης» της πράξης του βιασμού που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από τον Πέτρο Φιλιππίδη το οποίο κατέθεσε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι υπέβαλλαν «βροχή» ερωτήσεων στην μάρτυρα σε μια διαδικασία η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, προχώρησε στο επίμαχο αίτημα με την αιτιολογία ότι διαπιστώνει πολλές αντιφάσεις στη μαρτυρία της νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε η «αναπαράσταση» να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο, στο ρόλο της καταγγέλλουσας.
Ωστόσο, η καταγγέλλουσα φέρεται να διατύπωσε τις αντιρρήσεις της σχετικά με την «αναπαράσταση» ενώ και η εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος. Τελικά, το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ήταν σύμφωνες.
Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 13 Μαΐου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας

Newsroom | Pireas News