Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτιας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 34χρονη θα συνεχίσει την απολογία της από το σημείο που διεκόπη χθες 11 Ιανουαρίου
Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να ολοκληρώσει την απολογία της για την υπόθεση του θανάτου των δυο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.
Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα του απέρριψε και την δεύτερη αίτηση εξαίρεσης της 35ης ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, την οποία υπέβαλλε η υπεράσπιση της κατηγορούμενης. Η αυλαία της απολογίας της 34χρονης άνοιξε χθες το πρωί, όταν οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας και της έδωσε υπόμνημα 125 σελίδων με τις θέσεις της για την υπόθεση. Νωρίς το μεσημέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αρνείται ότι είναι εκείνη που ευθύνεται για τον θάνατο των παιδιών της, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.
Λίγες ώρες αργότερα οι ερωτήσεις χαρακτηρίστηκαν «κουτσομπολίστικες» από τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, που αποχώρησε από την διαδικασία διαμαρτυρόμενος για μεροληπτική στάση της ανακρίτριας στο πρόσωπο της 34χρονης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν υπέγραψε την απολογία της, η οποία διεκόπη για να ακολουθήσει η νέα, δεύτερη κατά σειρά, αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας και η ίδια να επέστρεψε στη φυλακή. Η εμπλοκή στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου προέκυψε λίγο πριν την ολοκλήρωση της.
Μετά την τελευταία εξέλιξη της απόρριψης της αίτησης εξαίρεσης η 34χρονη θα συνεχίσει την απολογία της από το σημείο που διεκόπη χθες, μετά τις καταγγελίες σε βάρος της δικαστικής λειτουργού. Σε κάθε περίπτωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογία της 34χρονης ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινικής της μεταχείριση. Και αυτό γιατί, αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη, η υπόθεσης της δολοφονίας των μικρότερων παιδιών της αφορά άλλη δικογραφία, οπότε χωρεί και νέα προφυλάκιση, στην περίπτωση που αυτό κριθεί από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα:  Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στους «8», αφού νίκησε στα πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκη

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News