Απορρίφθηκε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο, ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο»
Άνοιξε η αυλαία της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή της δίκης.
«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο», ανακοίνωσε η πρόεδρος ως σκεπτικό της απόρριψης της αναβολής υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση.
Στην έδρα βρίσκονται τρεις γυναίκες τακτικοί δικαστές ενώ και η εισαγγελέας γυναίκα.
Για πρώτη φορά σήμερα στην είσοδο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου γινόταν έλεγχος όσων εισέρχονταν στο χώρο. Μάλιστα, είχε κλείσει για το κοινό η πίσω πόρτα του κτιρίου η οποία άνοιξε για να περάσει συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη η μαυροφορεμένη και φανερά αδυνατισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε λίγο πριν τις 9 ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την εν διαστάσει σύζυγο του από τα έδρανα της πολιτικής αγωγής. Φανερά αλλαγμένος, με μούσι, γυαλιά και λίγα επιπλέον κιλά ο Μάνος Δασκαλάκης κάθισε στις πρώτες θέσεις του ακροατηρίου για να παρακολουθήσει την διαδικασία.
Ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του συνηγόρου του δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας «ως βιολογικός πατέρας» της Τζωρτζίνας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πώς θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνια εν μέσω πανδημίας – Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Newsroom | Pireas News