Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ραφήνας οι επιβάτες του Fast Ferries

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να κοπούν οι αλυσίδες από τις άγκυρες που είχαν τυλίξει τη μία από τις δύο προπέλες του
Κατάπλευσε μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ραφήνας με τη συνδρομή ρυμουλκών, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Fast Ferries Andros που από τις 7:30 χθες το πρωί ήταν ακινητοποιημένο με 731 επιβάτες στο αγκυροβόλιο, λόγω εμπλοκής στην προπέλα του πλοίου αλυσίδας άγκυρας από άλλο πλοίο.
Από το πλοίο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 731 επιβάτες.
Νωρίτερα ειδικό συνεργείο χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ώρες για να κόψει τις αλυσίδες από τις άγκυρες που είχαν τυλίξει τη μία από τις δύο προπέλες του.
Στο σημείο όπου σημειώθηκε χθες, Σάββατο (9/9) το πρωί το συμβάν, έχει τοποθετηθεί σημαδούρα προκειμένου σήμερα να επιχειρηθεί από ρυμουλκό η ανέλκυση της αλυσίδας και της άγκυρας που πιθανό υπάρχει από το άλλο πλοίο.
Σημειώνεται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. ότι σήμερα από το Λαύριο αντί του λιμανιού της Ραφήνας έγινε η αναχώρηση του «Superferry» για Ανδρο Τήνο Μύκονο ενώ, από τη Ραφήνα έφυγε μόνο το «Superexpress» για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Υπήρξε ο ισχυρότερος από τα μέσα του 20ού αιώνα στη Μεσόγειο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News