«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά», λέει ο Μάνος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα», είπε ο 30χρονος για το πόρισμα Μαλένας και Ίριδας
Η πρώτη κόνηση του Μάνου Δασκαλάκη, μετά την δημοσοποίηση του πορίσματος για Μαλένα και Ίριδα και πώς πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες ήταν να μιλήσει με τους δκηγόρους του. Ωστόσο, τώρα αρχίζει να μιλάει και θεωρεί ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, δολοφόνησε εκτός από την Τζωρτζίνα για την οποία κατηγορείται και τα άλλα δύο παιδιά της πολύπαθης οικογένειας στην Πάτρα.
Το MEGA εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν. Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης:
«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.
«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.
Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλογρηά. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Δείτε ακόμα:  Δυο συλλήψεις για μεταφορά 60 κιλών κάνναβης

Newsroom | Pireas News