Αρνήθηκε τη μεταγωγή της στο νοσοκομείο η κατηγορούμενη – Ποιοι θα καταθέσουν υπέρ της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα
Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη ξανά για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση της δράστιδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μεταγωγή της κατηγορούμενης κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που ένιωσε.
Όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της. Δε μιλά σε κανέναν παρά μόνο στον συνήγορό της. Δεν έχει επαφή με τις άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση. 
Οι μάρτυρες υπεράσπισης που βρήκε η κατηγορούμενη
Η δίκη θα ξεκινήσει ξανά στις 30 Σεπτεμβρίου οπότε και αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της Έφης. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον και θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της,  την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δε θα καταθέσει προς το παρόν κάποιος από την οικογένειά της. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο συνήγορός της ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει τι θα πουν και οι τρεις μάρτυρες υπεράσπισης.
«Τι μου είπε η κατηγορούμενη για τη σχέση της με τον 40χρονο»
Σε μια συνάδελφο της είχε αποκαλύψει η δράστιδα ποια ακριβώς ήταν η σχέση που είχε με τον 40χρονο άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της Έριδος».
Η κατάθεση της συναδέλφου της κατηγορουμένης δόθηκε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη της. Όπως ισχυρίστηκε, η δράστιδα την επόμενη ημέρα της επίθεσης, πήγε κανονικά στη δουλειά της και δικαιολόγησε την απουσία της την προηγούμενη γιατί, όπως της είπε, είχε επαγγελματικό ραντεβού για να βρει νέα δουλειά.
Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι δύο κοπέλες είχαν καλές σχέσεις και συζητούσαν και τα προσωπικά τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η κατηγορούμενη της είχε πει για τη σχέση της με τον 40χρονο.
– Γνωρίζετε αν η Ε.. είχε κάποιο σύντροφο ή ερωτική σχέση;- Από τις φιλικές συζητήσεις που έχουμε κάνει στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος, έχω καταλάβει ότι δεν έχει κάποια σταθερή σχέση όσο διάστημα τη γνωρίζω. Συγκεκριμένα μου έχει αναφέρει ότι έχει κάποιες περιστασιακές σχέσεις, ελεύθερες με κάποιον ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της.
Τι είπε ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα
Ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα κάτω από το σπίτι της Ιωάννας αποκάλυψε στο Star τον έντονο διάλογο που είχαν αλλά και την αντίδρασή της όταν της είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.
«Και όταν φθάσαμε κάτω με τη συγκάτοικο στην πολυκατοικία για να τη ρωτήσουμε τι θέλει πια επιτέλους κάτω από το σπίτι ήταν τόσο νευρική, απότομη, ουσιαστικά μας αποπήρε κιόλας λέγοντάς μας ότι είναι δημόσιος ο χώρος και με έντονο τρόπο θα πηγαίνω όπου θέλω και τότε μόνο όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία τότε έχασε τον έλεγχό της και έχασε την ψυχραιμία της».
«Το πρόσωπο ήταν σκεπασμένο. (…) Η αίσθησή μου ήταν ότι φορούσε περούκα» είπε τέλος.

Δείτε ακόμα:  «Δημοσιογραφικοί απατεώνες» διαδίδουν ψέματα ότι έκαψε την αδελφή της

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News