Αστυνομικός καταδικάστηκε αφού τσακώθηκε με τη σύζυγό του για τις πάνες του μωρού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκανε το λάθος να πάρει τις…ακριβές – «Δεν θα ξανασυμβεί» είπε στην απολογία του
Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, με έναν 45χρονο αστυνομικό να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, μετά από μήνυση της συζύγου του, σε έναν γάμο, που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε «είχε προβλήματα».
Ο 45χρονος, όπως η σύζυγός του κατέθεσε χθες, αγόρασε «τις ακριβές πάνες και όχι αυτές της προσφοράς για το μωρό τους», λόγο για τον οποίο την απείλησε φραστικά, όπως επίσης απείλησε πως «θα σπάσει τα πράγματα», προσθέτοντας ότι ο γάμος τους αντιμετωπίζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ο σύζυγός της δεν την απείλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο, ούτε άσκησε βία πάνω της.
«Ατυχές» χαρακτήρισε το περιστατικό στην απολογία του ο 45χρονος κατηγορούμενος, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα ξανασυμβεί», τονίζοντας επίσης ότι «δεν έβγαλα ποτέ όπλο» όπως αναφέρει το onlarissa.gr.
O πρόεδρος του Δικαστηρίου είπε στον αστυνομικό πως η επαγγελματική του ιδιότητα δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την οικογενειακή του ζωή. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του 45χρονου για την παράνομη οπλοφορία, αλλά την ενοχή του για απειλή από αστυνομικό με πυροβόλο όπλο και για απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ένοχο τον 45χρονο αστυνομικό για τις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Δείτε ακόμα:  Θύμα απάτης έμπορος που έχασε 150.000 ευρώ

Newsroom | Pireas News