Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη! Έκλεισε σχόλια και αντιδράσεις στο YouTube!

Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη! Έκλεισε σχόλια και αντιδράσεις στο YouTube!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χνάρια του Ερντογάν ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Πραγματικά ηγετική η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, αλλά και τις αντιδράσεις (Likes – Dislikes).

Είναι μια απόφαση που σας την είχα προαναγγείλει, διότι ο πρωθυπουργός είχε κλονιστεί από τις αρνητικές αντιδράσεις και τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια τόσο στον λογαριασμό του στο YouTube, αλλά κυρίως στον λογαριασμό του στο Facebook.

Φυσικά στο YouTube ήταν πιο εύκολο να γίνει πράξη η απαγόρευση σχολίων και αντιδράσεων. Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου όμως του μεγάρου Μαξίμου ψάχνει αντίστοιχες λύσεις και για το Facebook, προκειμένου ο πρωθυπουργός να μπορεί να αναρτά τις δημόσιες παρεμβάσεις του και τις ενέργειες του, χωρίς να αντιμετωπίζει αυτή την λαϊκή κατακραυγή.

Η απόφαση δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ούτε κάτι που έγινε εν κρυπτώ. Αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας στο βήμα της Βουλής εχθές Παρασκευή, είχε προαναγγείλει ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως ακριβώς έκανε και ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Χάος φέρνουν οι λογαριασμοί ρεύματος σε οικίες, εστίαση, φούρνους, ζαχαροπλαστεία

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.