ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η Bild: «Η Ελλάδα έχει τον πρώτο υπουργό ομοφυλοφίλων...»

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η Bild: «Η Ελλάδα έχει τον πρώτο υπουργό ομοφυλοφίλων…»

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ασχολήθηκαν και διεθνή μέσα. Το πιο ιδιαίτερο ρεπορτάζ έχει όμως η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία εστιάζει στην (υφ)υπουγοποίηση του Νικόλαου Γιατρομανωλάκη. Μάλιστα αυτό έχει κάνει βασικό -και εντυπωσιακό- τίτλο στο θέμα της: “Η Ελλάδα έχει τον πρώτο υπουργό ομοφυλοφίλων” προσθέτοντας ότι “ο Γιατρομανωλάκης θα μπορούσεε να γίνει το νέο αστέρι της κυβέρνησης”…

Πιο αναλυτικά, η γερμανική εφημερίδα γράφει:

Η κεντροδεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα ονόμασε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην ιστορία της χώρας μετά από αναμόρφωση του υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα. Ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης, 44 ετών, προήχθη στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (52).
Προηγουμένως ήταν ανώτερος γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αθήνα.
Ο Γιατρομανωλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα.
Έκανε το μεταπτυχιακό του στην πολιτική επιστήμη στο John F. Kennedy School of Government, ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένας εξειδικευμένος και έμπειρος πολιτικός με αρκετή εμπειρία για τη δουλειά.
Σύμφωνα με το προφίλ του στο Instagram, ο νέος υπουργός είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός σκύλου και μιας γάτας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άρση Lockdown: Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη για την σταδιακή άρση των μέτρων τα Χριστούγεννα

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.